Ποια είναι τα πιο hot κομμάτια για τον Χειμώνα του 2022, σύμφωνα με τα trends και τους ειδικούς. 

 

Δεν υπόκεινται μόνο τα ρούχα στα trends αλλά και τα κοσμήματα. Κάθε σεζόν, οι fashion experts θα επηρεάσουν με τον τρόπο τους τις επιταγές της μόδας και κατ’ επέκταση τις επιλογές των γυναικών. Φυσικά, καμία τάση δεν θα ορίσει το γούστο σου και τα κοσμήματα που επιλέγεις να φορέσεις. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν μπορείς να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς από τις προτάσεις των ειδικών. Το 2022, σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα κοσμήματα, οι ειδικοί υποστηρίζουν τον επαναπροσδιορισμό των κλασσικών κομματιών σε μια πιο bold εκδοχή που δεν περνά απαρατήρητη. 

 

Πέρλες

 

Το κλασσικό κόσμημα παίρνει φέτος μια πιο σύγχρονη και νεανική μορφή με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί ακόμη και στα looks των μικρότερων γυναικών. Άλλωστε, πηγαίνει τέλεια με το trend του old money που έχει κάνει χαμό στο Tik Tok. Από τη μία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη ένα κολιέ με πέρλες στη μπιζουτιέρα σου κι από την άλλη, είναι εξαιρετικά βολικό στους συνδυασμούς. Μη φοβηθείς να προτιμήσεις τις πέρλες ακόμη και σε σκουλαρίκια ή βραχιόλια που συγκαταλέγονται επίσης στις τάσεις. 

 

Περίεργα Σχήματα 

 

Φέτος τον Χειμώνα, η κλασσική γεωμετρία δεν έχει θέση στα κοσμήματα σου καθώς έδαφος κερδίζουν τα αποδομημένα σχήματα που πρωταγωνίστησαν και στις πασαρέλες. Κάπως έτσι, τα κοσμήματα γίνονται το statement piece του outfit σου και οι επιλογές των ρούχων σου αξίζει να είναι τέτοιες που να τα αναδείξουν. 

 

Ασημένιοι Συνδυασμοί 

 

Οι ασημί αποχρώσεις είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος τον Χειμώνα καθώς κάνουν αδιαμφισβήτητα δυναμικό comeback. Ξέρεις ποιο είδος ξεχωρίζει ανάμεσα τους, ακόμη και στις νεότερες ηλικίες; Εκείνο με τις gothic επιρροές. 

 

Κρίκοι 

 

Οι κρίκοι αποτελούν το πιο δημοφιλές είδος σκουλαρικιών αυτή την περίοδο και δεν παύουν να προτιμώνται χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερο από τις γυναίκες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πειραματιστείς ή να μπεις σε κόπο καθώς ακόμη και τα κλασσικά σχέδια είναι στη μόδα. 





Layering 

 

Έχουμε μιλήσει αναλυτικά για το layering. Είναι μάλιστα μια πολύ καλή επιλογή καθώς δεν απαιτεί πολύ κόπο, ιδίως αν επιλέξεις αλυσίδες της ίδιας απόχρωσης. Μπορείς να συνδυάσεις διάφορα κομμάτια που ήδη έχεις ή να προτιμήσεις μια τριπλή αλυσίδα που θα κάνει τη ζωή σου ακόμη πιο εύκολη. Φρόντισε μόνο να μη το παρακάνεις. Μια στοίβα από κολιέ γύρω από τον λαιμό σου δε θα σε κολακέψει ιδιαίτερα. Μην ξεχνάς πως το layering μπορεί να εφαρμοστεί και στον καρπό σου με τρία και περισσότερα βραχιόλια. 

 

Λουλούδια 

 

Μπορεί να μοιάζει αντιφατική η επιλογή των λουλουδιών για τον Χειμώνα, όμως πολλοί σχεδιαστές ήταν εκείνοι που τα προτίμησαν στις πασαρέλες και επηρέασαν πολλές γυναίκες ώστε ν’ ακολουθήσουν την επιλογή τους. Όσο για το μέταλλο και την απόχρωση τους, το χρυσό τους πάει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.