Tips & Tricks για να κάνεις layering στα κοσμήματα σου σαν pro και ν’ αναδείξεις το outfit of the day σου. 

 

Η μόδα του layering πέρασε πολύ σύντομα από τα ρούχα και στα κοσμήματα με αποτέλεσμα όλες οι γυναίκες να προσπαθούν να ταιριάξουν πέρα από τα ρούχα τους και τα κοσμήματα τους. Παρότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η τάση έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, τίποτα δεν δείχνει πως έχει χάσει έδαφος ενώ όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στα trends για μεγάλο διάστημα. Αν λοιπόν έχεις υιοθετήσει την τάση ή σκοπεύεις να την υιοθετήσεις, δεν έχεις παρά να το κάνεις σωστά. Γι’ αυτό παρακάτω θα δούμε τις συμβουλές των ειδικών για να πετύχεις το ιδανικό layering που θα κάνει το look σου να μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό και στιλάτο. 

 

Η πρώτη συμβουλή είναι να λάβεις σοβαρά υπόψη την ισορροπία που αποτελεί και τον κεντρικό στόχο. Μια καλή λύση είναι να μπλέξεις μεταξύ τους διαφορετικά μήκη αλλά και πάχη κοσμημάτων ώστε να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς πως τα πολλά κοσμήματα ίδιου μήκους θα προκαλέσουν μπούγιο και υπερβολικό θόρυβο στην εικόνα σου. 

 

Προσπάθησε να δώσεις ένταση σ’ ένα σημείο που θα ξεχωρίσει. Είτε μιλάμε για κολιέ, είτε για βραχιόλια, ανάμεσα στις διαφορετικές αλυσίδες που θα χρησιμοποιήσεις, φρόντισε μία ή δύο να έχουν μία πέτρα ή ένα φυλαχτό που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν κίνηση. 

 

Μη φοβηθείς να μπλέξεις μεταξύ τους διαφορετικά μέταλλα στα κοσμήματα σου. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είναι μεγάλο trend o συνδυασμός ασημένιων και χρυσών αποχρώσεων σε βραχιόλια και κολιέ. 

 

Φρόντισε να μην το παρακάνεις με τον αριθμό των κοσμημάτων που συνδυάζεις στο layering που προσπαθείς να πετύχεις. Σε γενικές γραμμές τέσσερα με πέντε κομμάτια είναι ό,τι πρέπει για ένα σωστό αποτέλεσμα. Αν έχεις δεύτερες σκέψεις πως ξέφυγες από το όριο, αφαίρεσε τουλάχιστον ένα.