Χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς για να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σκουλαρίκια και τα μαλλιά σου.

 

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που απασχολούν τις γυναίκες, σχετικά με τους συνδυασμούς και κανείς δεν αναλαμβάνει να τους δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Τότε είναι που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην εμπειρία αλλά αυτή η τακτική τις περισσότερες φορές ελλοχεύει κινδύνους. Αν θέλεις λοιπόν ν’ αποφύγεις τις παγίδες, δεν έχεις παρά ν’ ακολουθήσεις με προσοχή, τις συμβουλές που θα βρεις παρακάτω. Με απλά λόγια, συγκεντρώσαμε τα tips που έχουν δώσει κατά καιρούς οι experts για τον τρόπο με τον οποίο αξίζει να επιλέξεις τα σκουλαρίκια σου, ανάλογα με το χτένισμα σου, ή και το αντίθετο. Σκοπός είναι όχι μόνο να κάνεις την καλύτερη επιλογή, σύμφωνα με τους κανόνες της μόδας, αλλά και να καταφέρεις ν’ αναδείξεις τόσο το πρόσωπο, όσο και το κόσμημα σου. 

 

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά έξυπνα κόλπα για να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι σκουλαρίκια για το χτένισμα της επιλογής σου. 

 

Μαλλιά & σκουλαρίκια: Πως θα τα ταιριάξεις με στυλ 

 

Αυτό που αξίζει να έχεις κατά νου, πριν ολοκληρώσεις το look σου για να βγεις, είναι πως τόσο τα σκουλαρίκια, όσο και τα μαλλιά σου, αποτελούν το πλαίσιο του προσώπου σου που του δίνουν σχήμα αλλά και στυλ. Οι σωστές επιλογές θα βοηθήσουν το πρόσωπο σου να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ας δούμε λοιπόν ποια σκουλαρίκια ταιριάζουν ιδανικά με τα πιο δημοφιλή γυναικεία χτενίσματα. 

 

Ίσια Μακριά Μαλλιά 

 

 

Σ’ αυτή την περίπτωση, τα σκουλαρίκια δεν μπορούν να είναι το κόσμημα στο οποίο θα ποντάρεις γιατί με δυσκολία θα φανούν. Επίλεξε ένα ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια με λαμπερές πέτρες ώστε η λάμψη τους να τραβήξει το βλέμμα όσων σε συναντήσουν. Όσο πιο έντονα τα χρώματα, τόσο πιο αισθητή θα γίνει η παρουσία τους.

 

Σγουρά Μαλλιά 

 

 

Για τα σγουρά μαλλιά, τα σκουλαρίκια αποδεικνύονται δύσκολη υπόθεση. Παραδείγματος χάρη, τα studs δεν αποτελούν την καλύτερη ιδέα καθώς θα χαθούν ανάμεσα στις μπούκλες σου. Οι ειδικοί θεωρούν τους κρίκους μια έξυπνη λύση στο πρόβλημα σου. Όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητοι αλλά καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με κάθε τρόπο. 

 

Αλογοουρά

 

Ανάλογα με το πόσο ψηλά θέλεις να πιάσεις την αλογοουρά σου, υπάρχουν δυο διαφορετικά σκουλαρίκια που αξίζει να φορέσεις. Τα earring cuffs και οι κρίκοι είναι η καλύτερη επιλογή για την ψηλή αλογοουρά ενώ στην πιο χαμηλή προτείνονται τα μεγάλα καρφωτά σκουλαρίκια.

 

Πιασμένα Μαλλιά ή Chignon 

 

 

Όταν έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα σ’ έναν όμορφο κότσο, τα σκουλαρίκια σου έχουν ό,τι χρειάζονται για ν’ αναδειχθούν αλλά και ν’ αναδείξουν το πρόσωπο σου. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι η καλύτερη επιλογή γι’ αυτό το χτένισμα. Επίλεξε το κατάλληλο μήκος και σχέδιο, ανάλογα με την περίσταση και το είδος της εξόδου σου ή το σχήμα του προσώπου σου, τον λαιμό και τους ώμους σου.

 

Κοντά Μαλλιά 

 

Σε περίπτωση που έχεις ένα κοντό καρέ ή ένα αγορέ κούρεμα, η καλύτερη πρόταση που έχω για σένα είναι τα earring jackets και τα earring cuffs που μοιάζουν εκπληκτικά όταν τ’ αυτιά σου δεν κρύβονται από τα μαλλιά. Πολλές γυναίκες επιλέγουν σχέδια που τονίζουν τη θηλυκότητα τους για να έρθουν σε αντίθεση με το αγορέ μαλλί τους και να επέλθει η ισορροπία.