ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

TOP

Ελλάδα

Επιστροφές:

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής.

Τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη. H επιστροφή γίνεται με οποιαδήποτε courier εκτός ταχυδρομείου.

Τα ρολόγια τα καλύπτει εγγύηση αποκλειστικά για τον μηχανισμό για ένα έτος.

Εάν παραλάβατε ελαττωματικό προιόν παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά 2311 24 24 19 ωστε να σας καθοδηγήσουμε για την επίλυση του θέματος! (Δευτ. - Παρ.: 09:00 - 21:00 & Σαβ.: 08:00 - 16:00)

* Επιστροφές δε γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής στα σκουλαρίκια.

* Σε όλα τα υπόλοιπα προιόντα, μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.stan-stefan.gr

* Στις αλλαγες δεν ισχύουν τα Εκπτωτικά Κουπόνια, ενώ τα Προϊόντα που επιλέξατε για Αλλαγή/Παραγγελία, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το Eshop κατα την ώρα ολοκλήρωσης της Αλλαγής/Παραγγελίας.

*Στην αγορά εκπτωτικού προϊόντος, αλλαγές γίνονται δεκτές με αντίστοιχα εκπτωτικό προϊόν της συλλογής μας ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, της ίδιας κολεξιόν.

*Τα έξοδα αλλαγής είναι στα 4,00€ και ολοκληρώνεται ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.

*Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τα έξοδα αποστολής είναι στα 6,00€

 

Κύπρος

Σε περίπτωση αλλαγής:
Η αλλαγή ολοκληρώνεται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Επικοινωνείτε τηλεφωνικά μόνο με την εταιρεία στο 2311 242419. Η αλλαγή ολοκληρώνεται ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ, την ημέρα της παράδοσης του νέου δέματος δίνεται αυτό που θα αντικαταστήσετε. Τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή είναι 5,00€.

** Στην αγορά εκπτωτικού προϊόντος, αλλαγές γίνονται δεκτές με αντίστοιχα εκπτωτικό προϊόν της συλλογής μας ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, της ίδιας κολεξιόν.

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής στα σκουλαρίκια.

* Σε όλα τα υπόλοιπα προιόντα, μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.stan-stefan.gr

Σε περίπτωση επιστροφής:
Για επιστροφή χρημάτων ενημερώνεται την εταιρεία μόνο τηλεφωνικά στο 2311-2242419 εντός 14 ημερών. Αποστέλλεται πρώτα το δέμα (στην αρχική συσκευασία όπως το παραλάβεται καθώς και με όλα τα εξαρτήματα) με δική σας χρέωση. Εάν παραλάβετε λανθασμένη αποστολή ή ελαττωματικό προϊόν τα έξοδα αποστολής είναι επιβάρυνση της εταιρείας. Πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Ώρες εξυπηρέτησης: (Δευτ. - Παρ.: 09:00 - 18:00 & Σαβ.: 08:00 - 16:00)