Βάλε τη συλλογή σου με τα κοσμήματα σε τάξη με την κατάλληλη μπιζουτιέρα

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις χάσει τ’ αγαπημένα σου κοσμήματα ή ψάχνεις εναγωνίως να βρεις κάποιο μέσα στον σωρό, καθώς ο χρόνος σε πιέζει. Αν έχεις μια μεγάλη συλλογή από κοσμήματα, αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο να τα ξεχωρίσεις και να έχεις πάντα στη διάθεση σου αυτό που ψάχνεις δίχως κόπο. Συνεπώς, όπως καταλαβαίνεις, η αποθήκευση αλλά και η οργάνωση παίζουν σπουδαίο ρόλο και σ’ αυτή την περίπτωση. 

 

Πως λοιπόν θα καταφέρεις να μπορείς να βλέπεις όλα σου τα κοσμήματα με μια ματιά και θα μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις με μια κίνηση; Η απάντηση βρίσκεται στις μπιζουτιέρες. Μην σκεφτείς πως προορίζονται μόνο για το μπουντουάρ σου αλλά είναι ιδανικές ακόμη και για ένα ταξίδι όπου επιθυμείς να έχεις μαζί σου, τ’ αγαπημένα σου κοσμήματα. Επιπλέον, οι μπιζουτιέρες αποτελούν μια πολύ έξυπνη ιδέα ως δώρο για μια γυναίκα που αγαπά τα κοσμήματα και σίγουρα θα της φανεί χρήσιμη. Κι εσύ όμως μπορείς να λάβεις την αγαπημένη σου μπιζουτιέρα ως δώρο. Κάνε εγγραφή στο newsletter μας όπου συχνά γίνονται διαγωνισμοί και giveaways όπου μπορείς να κερδίσεις τα καλύτερα κοσμήματα και αξεσουάρ απλά και μόνο λαμβάνοντας μέρος. 

 

Το πρώτο βήμα στην αποθήκευση και την οργάνωση των κοσμημάτων είναι να τοποθετήσεις όλα όσα έχεις σ’ ένα τραπέζι και να τα χωρίσεις σε κατηγορίες. Μπορεί κάθε κατηγορία να έχει να κάνει με το είδος τους (πχ. κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια κ.α.) ή με την περίσταση που τα προτιμάς (πχ καθημερινά, επίσημα κ.α.). Απομάκρυνε εκείνα που είναι χαλασμένα και τοποθέτησε ξεχωριστά εκείνα που χρειάζονται επισκευή. Έπειτα κάνε ένα καλό καθάρισμα σε όλα. Τέλος τοποθέτησε τα στην αγαπημένη σου μπιζουτιέρα εκμεταλλευόμενη όλους τους χώρους της.

Προσπάθησε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμα εκείνα τα κοσμήματα που φοράς πιο συχνά ώστε να μην μπαίνεις σε κόπο.