Τα κομμάτια που αποτελούν best seller κοσμήματα του Χειμώνα 2024 και λατρεύουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών.

 

Ο φετινός Χειμώνας αποτελεί έναν ακόμα που η θερμοκρασία του άργησε αρκετά να θυμίσει την εποχή. Παρόλα αυτά, το νέο έτος έκανε τις γυναίκες ν’ αλλάξουν τις επιλογές τους στα κοσμήματα και να ακολουθήσουν ορισμένες από τις τάσεις διαμορφώνοντας τη λίστα με τα best seller κοσμήματα. Κάθε look δίνει διαφορετική αξία στα κοσμήματα που θα επιλέξεις και φυσικά σ’ αυτό παίζει ρόλο ακόμη και η περίσταση αλλά και ο προορισμός σου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να λάβεις υπόψη τα best seller κοσμήματα, επιλέγοντας πάντα με κριτήριο το προσωπικό σου στυλ αλλά και το γούστο σου. Ποια είναι όμως αυτά;

 

Τα best seller κοσμήματα του Χειμώνα

 

Οι κομψές πέρλες

Σκουλαρίκια Καρφωτά Με Πέρλες Freesia Gold- stan-stefan - best seller κοσμήματα

Ξέρω πως σου έχω γράψει πολλές για τις πέρλες αλλά εξακολουθούν να συγκαταλέγονται στις τάσεις και παρότι διαχρονικές έχουν αποκτήσει μία θέση στα best seller κοσμήματα του Χειμώνα. Αν θέλεις να δείξεις πως πραγματικά γνωρίζεις τι συμβαίνει στις τάσεις, συνδύασε τις πέρλες με τις χρυσές αποχρώσεις.

 

Οι 70’s επιρροές

Βραχιόλι Αλυσίδα Arvid Gold- stan-stefan - best seller κοσμήματα

Η δεκαετία του 1970 έχει κάνει comeback και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις τάσεις αλλά και από τις επιλογές των γυναικών που διαμορφώνουν τις λίστες με τα best seller κοσμήματα. Το χρυσό είναι η απόχρωση της δεκαετίας για τα κοσμήματα που έχουν νοσταλγικό χαρακτήρα.

 

Τα χρυσά βραχιόλια

Χειροπέδα Beatrice Gold- stan-stefan - best seller κοσμήματα

Τα βραχιόλια, τύπου χειροπέδες, και ειδικά στη χρυσή τους απόχρωση, πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες και μοιάζουν ν’ αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα που θα κοσμήσουν τους καρπούς πολλών γυναικών. Η χρυσή χειροπέδα που ξεχωρίζει ανάμεσα στα best seller κοσμήματα της σεζόν φέρνει αναμνήσεις από τα 80’s και αποτελεί το statement κομμάτι του look σου.

 

Το elegant ασημί

Σκουλαρίκια Με Κλιπ Birgit 1.6cm Silver- stan-stefan - best seller κοσμήματα

H ασημί απόχρωση είναι κοινό σημείο αρκετών από τα best seller κοσμήματα αλλά στην πιο διακριτική τους εκδοχή. Η επιλογή αυτών των κοσμημάτων είναι βολική καθώς όχι μόνο συμπεριλαμβάνονται στα trends αλλά αποδεικνύονται και διαχρονικά. Ταιριάζουν μάλιστα ιδανικά στις γυναίκες που αγαπούν το minimal ύφος αλλά και εκείνες που επιλέγουν τον μαξιμαλισμό στα ρούχα τους και θέλουν να κρατήσουν τα κοσμήματα τους σε ήρεμους τόνους.

 

Τα chunky σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Καρφωτά Fjer Gold- stan-stefan - best seller κοσμήματα

Θελήσαμε να τα κάνουμε δικά μας από τη στιγμή που τα είδαμε στα πιο διάσημα μοντέλα και από την εβδομάδα μόδας μέχρι σήμερα, οι επιλογές των γυναικών τους έχουν χαρίσει μία θέση στα best sellerκοσμήματα του Χειμώνα.

 

Τα sculptural κοσμήματα

Σκουλαρίκια Καρφωτά Anna Gold  SKU- - stan-stefan - best seller κοσμήματα

Αν το είδος σου είναι άγνωστο, πρόκειται για τα κοσμήματα εκείνα που μοιάζουν σαν τα δημιούργησε κάποιος γλύπτης. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι πως δίνουν όγκο και αισθητική στις εμφανίσεις σου, δίχως να ξεφεύγουν από το όριο του μινιμαλισμού.

 

Τα μενταγιόν – φυλαχτά

Κολιέ Κρεμαστό Fila Gold  SKU- - stan-stefan - best seller κοσμήματα

Τα μενταγιόν που μοιάζουν με φυλαχτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αυτή τη σεζόν, όπως και το 2023. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιλέξεις κάποιο που σχετίζεται με τη θρησκεία ή την πίστη αλλά μπορεί να έχει κάποιο σύμβολο που συνδυάζεται με κάποια αγαπημένη έννοια, όπως η αγάπη.

 

Τα πολλαπλά δαχτυλίδια

δαχτυλίδι - stan-stefan - best seller κοσμήματα

Στα αγγλικά ονομάζονται ring stacks και είναι δαχτυλίδια που μοιάζουν σαν να είναι ενωμένα το ένα με το άλλο. Αυτού του είδους τα δαχτυλίδια δεν περνούν εύκολα απαρατήρητα και δίνουν χαρακτήρα στο look σου τραβώντας τα βλέμματα στα χέρια σου με το έντονο εφέ τους.

 

Ανακάλυψε στη συλλογή του Stan & Stefan όλα τα best sellers κοσμήματα που θα αναδείξουν τις εμφανίσεις σου κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.