Γιατί οι gift cards αποτελούν το τέλειο δώρο και γιατί να επιλέξεις μια gift card από τo Stan & Stefan.

 

Σε μια εποχή όπου οι επιλογές είναι άφθονες και οι προτιμήσεις των ανθρώπων ποικίλλουν αρκετά, το να βρεις το ιδανικό δώρο μπορεί να είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο. Περιστάσεις όπως τα γενέθλια, οι γιορτές και οι ειδικές περιστάσεις, όπως ένας γάμος, μας φέρνουν στη θέση να ξοδεύουμε χρόνο σκεπτόμενοι τι να δώσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Γιατί η gift card είναι η τέλεια επιλογή δώρου

 

Αν αναρωτιέσαι και εσύ τι δώρο μπορείς να προσφέρεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, όποια κι αν είναι η περίσταση, εμείς σου προτείνουμε μια gift card. Πρόκειται για μια ευέλικτη επιλογή που αξίζει να κάνεις για διάφορους λόγους. Ποιοι είναι όμως αυτοί;

 

stan-stefan - gift card - δώρο


Προσφέρουν μεγάλη ευκολία


Οι δωροκάρτες προσφέρουν μεγάλη ευκολία τόσο σε αυτόν που την αγοράζει όσο και σε αυτόν που τη λαμβάνει. Είναι η ιδανική επιλογή για όποιον δεν είναι σίγουρος για μεγέθη, χρώματα και προτιμήσεις. Με μια δωροκάρτα, δίνεις τη δυνατότητα στον παραλήπτη να επιλέξει ακριβώς αυτό που θέλει, όταν το θέλει, χωρίς να μπαίνει στην εξίσωση η διαδικασία της αλλαγής.



Εξατομίκευση χωρίς πίεση


Παρά την ευελιξία τους, οι δωροκάρτες εξακολουθούν να δείχνουν στον παραλήπτη ότι εκείνος που έκανε το δώρο έλαβε υπόψη του τα γούστα και τις ανάγκες του, είτε αυτά αφορούν μια θεραπεία περιποίησης είτε ένα όμορφο, εντυπωσιακό κόσμημα. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με ένα χειροπιαστό δώρο, δεν υπάρχει κίνδυνος απογοήτευσης ή αναντιστοιχίας των προσδοκιών και ο παραλήπτης μπορεί να αποκτήσει αυτό ακριβώς που επιθυμεί.

 

Δεν έχουν χρονικό όριο αλλαγών

 

Ενώ για την επιστροφή προϊόντος για τα περισσότερα καταστήματα υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να κάνει την αλλαγή, το ίδιο δεν ισχύει για τις δωροκάρτες – στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον. Με μια gift card, μπορεί το αγαπημένο σας πρόσωπο να μη λάβει τον περιορισμένο χρόνο ως παράγοντα και να αγοράσει αυτό που πραγματικά επιθυμεί, όταν το θέλει.



Είναι φιλικές προς οποιοδήποτε budget


Οι δωροκάρτες δεν είναι μόνο βολικές και ευέλικτες, αλλά και φιλικές προς κάθε budget, επιτρέποντας στον καταναλωτή να ορίσει ένα συγκεκριμένο όριο χρημάτων χωρίς να θυσιάσει την ποιότητα του δώρου. Είτε έχεις ένα περιορισμένο budget είτε έχεις την ευχέρεια να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα, οι δωροκάρτες μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση.



Ευελιξία για όλες τις περιπτώσεις


Από γενέθλια και Χριστούγεννα μέχρι γάμους και αποφοιτήσεις, οι δωροκάρτες είναι η τέλεια λύση για κάθε περίσταση, αφού σε απαλλάσσουν από την ανάγκη να ψάξεις για ώρες στα καταστήματα για το «τέλειο» δώρο. Εκτός αυτού, όσο οι ψηφιακές δωροκάρτες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, μπορείς να στείλεις το δώρο σου ηλεκτρονικά, δίνοντας σου τη δυνατότητα να κάνεις το δώρο σου ακόμη και όταν το αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.



Προώθηση της βιώσιμης κατανάλωσης


Όσο η βιωσιμότητα γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία, οι δωροκάρτες προσφέρουν μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για δώρο. Επιτρέποντας στους παραλήπτες να επιλέξουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται ή επιθυμούν, ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο περιττών αγορών ή επιστροφών και προωθούν τη συνειδητή κατανάλωση, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της όλης διαδικασίας.

 

stan-stefan - gift card - κοσμήματα

 

Όταν έρχεται η στιγμή να κάνουμε ένα δώρο, οι αμέτρητες επιλογές μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση χάους και αναποφασιστικότητας -  και αυτό ακριβώς το πρόβλημα λύνουν οι απλές αλλά και τόσο ευέλικτες δωροκάρτες, που ξεπερνούν τους περιορισμούς των χειροπιαστών δώρων, προσφέροντας άνεση και προσαρμοστικότητα για κάθε budget και κάθε περίσταση.

 

Στο Stan & Stefan, θα βρεις gift cards των 30 και των 50 ευρώ, δίνοντας στο αγαπημένο σου άτομο τη δυνατότητα να επιλέξει το δώρο του μέσα από μια μεγάλη γκάμα όμορφων και διαχρονικών κοσμημάτων.