Οι αγαπημένες χρυσές και ασημί αποχρώσεις των γυναικείων κοσμημάτων μπορούν να συνδυαστούν με στυλ, αρκεί να το κάνεις με τον σωστό τρόπο.

 

Στη μεγάλη συλλογή με κοσμήματα που έχει κάθε γυναίκα, τις περισσότερες φορές τα basics κερδίζουν την πλειοψηφία. Συνήθως, οι γυναίκες προτιμούν κοσμήματα σε ασημί και χρυσές αποχρώσεις καθώς συνδυάζονται πιο εύκολα με τα outfits τους, ανεξαρτήτως περίστασης. Συνεπώς, όπως εύκολα καταλαβαίνεις, μετά το ερώτημα ποια κοσμήματα να επιλέξω, προκύπτει το ερώτημα πως να τα συνδυάσω. Παρότι, λοιπόν, για πολλά χρόνια, θεωρούνταν πως το χρυσό δεν συνδυάζεται με το ασημί, αυτός ο κανόνας έχει καταρριφθεί και πλέον μπορείς να μπλέξεις τις χρυσές με τις ασημί αποχρώσεις των κοσμημάτων σου. Παρακάτω θα δούμε πως θα το καταφέρεις με τον πιο κομψό τρόπο.

 

Πως να συνδυάσεις χρυσές κι ασημί αποχρώσεις στο ίδιο look

 

Μπορείς να μπλέξεις κοσμήματα με χρυσές και ασημί αποχρώσεις; Η απάντηση πλέον είναι θετική καθώς αυτός ο συνδυασμός έχει γίνει όχι μόνο αποδεκτός αλλά και κλασσικός. Στην εξίσωση αξίζει να λάβεις υπόψη και τις ροζ χρυσές αποχρώσεις, που μπορούν να συνδυαστούν είτε και με τα δύο άλλα και μ' ένα από τα δύο μέταλλα. Έτσι κι αλλιώς, ο συνδυασμός των μετάλλων μπορεί ν' αποτελέσει έναν έξυπνο τρόπο για ν' αναβαθμίσεις το στυλ σου και να πειραματιστείς. 

 

Ο συνδυασμός ασημί και χρυσών δαχτυλιδιών είναι ο πιο ασφαλής κι εύκολος τρόπος για να πετύχεις τον στυλ που επιθυμείς. Το ίδιο μπορείς να δοκιμάσεις και στα κολιέ δημιουργώντας πολλαπλά layers με στυλ. Δοκίμασε μάλιστα να μπλέξεις κοντά τσόκερς με πιο μακριά κολιέ θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα την ισορροπία. Ακόμη και στα σκουλαρίκια σου μπορείς να πειραματιστείς με τον ίδιο τρόπο σε περίπτωση που έχεις περισσότερες από μία τρύπες στ' αυτιά σου. Επιπλέον, πέρα από τον συνδυασμό των μετάλλων μπορείς να συνδυάσεις και διαφορετικά είδη σκουλαρικιών στο ίδιο αφτί, όπως είναι τα καρφωτά αλλά και οι κρίκοι. Τέλος τα διαφορετικά μέταλλα αποτελούν μια καλή ιδέα και για τα βραχιόλια μας. Ανάλογα με την περίσταση, μπορείς να επιλέξεις το είδος του βραχιολιού ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο outfit αλλά και τη συνθήκη. Όποια κι αν είναι η περίσταση το μπλέξιμο χρυσών αλλά και ασημί αποχρώσεων δεν στερεί κάτι από την εμφάνιση σου, ούτε και την κάνει να μοιάζει πιο casual ή πιο formal. 

 

Η καλύτερη συμβουλή που έχουν να σου δώσουν οι ειδικοί είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση κάθε φορά που προσπαθείς να συνδυάσεις κοσμήματα διαφορετικών μετάλλων και αποχρώσεων. Μην ξεχνάς και το ροζ χρυσό που συνδυάζεται υπέροχα με το ασήμι και τον χρυσό ενώ μπορεί ν' αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο. Στόχος είναι να βρεις το προσωπικό σου στυλ και να ολοκληρώσεις το look σου μέσα από το πρίσμα του γούστου σου.

 

Ασημί, χρυσά και ροζ χρυσά κοσμήματα που αξίζουν μια θέση στη μπιζουτιέρα σου 

Χρυσό δαχτυλίδι με 14Κ επιχρύσωση στο χρυσό του που προσδίδει στο δαχτυλίδι λάμψη και αντοχή

Δαχτυλίδι Gipfeli

Ασημί βραχιόλι πλεξούδα με μεγάλη ανθεκτικότητα στον χρόνο, που δεν μαυρίζει εύκολα και συνδυάζεται εύκολα

Βραχιόλι Πλεξούδα Ασημί Gretel

Τριπλό κολιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με αποτέλεσμα να είναι αδιάβροχο, υποαλλεργικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση

Κολιέ Τριπλό Honey

Διπλή χρυσή αλυσίδα ποδιού που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να είναι ανθεκτική στο νερό και να μην προκαλεί αλλεργίες

Αλυσίδα Ποδιού Διπλή Χρυσό Francy