Επίλεξε τα κατάλληλα σκουλαρίκια για την επόμενη αγορά ή το outfit σου. 

 

Τα σκουλαρίκια αποτελούν ένα κόσμημα που εκτός από το στυλ σου, μπορεί ν’ αναδείξει και την ομορφιά σου. Αυτό συμβαίνει γιατί τα σκουλαρίκια παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εικόνα του προσώπου σου ενώ μπορούν να του δώσουν σχήμα, ένταση και χαρακτήρα. Παρακάτω θα βρεις όλες τις χρήσιμες συμβουλές των ειδικών για ν’ αγοράσεις το καλύτερο ζευγάρι σκουλαρίκια για σένα ή να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο outfit σου. 

 

Το πρώτο βήμα είναι να λάβεις υπόψη το σχήμα του προσώπου σου. Για το οβάλ πρόσωπο μπορείς να επιλέξεις όποιο σκουλαρίκι επιθυμείς, για το μακρόστενο πρόσωπο προτίμησε μικρά κομμάτια, για το στρόγγυλο πρόσωπο αξίζει να διαλέξεις μακρόστενα σκουλαρίκια ενώ για το τετράγωνο, διάλεξε κρίκους. 

 

Το δεύτερο βήμα είναι να λάβεις υπόψη το χρώμα και το μήκος των μαλλιών σου. Για τις ξανθές, οι ειδικοί προτείνουν χρυσά κοσμήματα, για τις μελαχρινές συστήνονται ασημένια και τέλος για τις κοκκινομάλλες οι ροζ χρυσές αποχρώσεις είναι ό,τι πρέπει. Αν έχεις κοντά μαλλιά ή πιασμένα κότσο,  έχεις περισσότερες επιλογές καθώς αν τα μαλλιά σου έχουν μεγάλο μήκος, πρέπει να φορέσεις μεγάλα ή λαμπερά σκουλαρίκια για να ξεχωρίσουν και να τραβήξουν την προσοχή. 

 

Το τρίτο βήμα είναι να λάβεις υπόψη το στυλ, τον τρόπο ζωής σου αλλά και την περίσταση. Φρόντισε ακόμη και τα σκουλαρίκια σου να έχουν χαρακτήρα και να προδίδουν κάτι για την προσωπικότητα σου. Από την άλλη, όσο κι αν σου αρέσει ένα συγκεκριμένο ζευγάρι, φρόντισε να το κάνεις δικό σου, μόνο αν πηγαίνει με το στυλ σου και μπορεί να ταιριάξει με τα υπόλοιπα ρούχα σου. Τέλος, αν αναζητάς ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για την καθημερινότητα σου φρόντισε να βολεύει στις αγαπημένες σου συνήθειες. 

 

Όποιο ζευγάρι κι αν επιλέξεις, φόρεσε το με αυτοπεποίθηση και τότε το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν θα μπορέσει να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.