Συμβουλές για ν’ αναδείξεις με τα καλύτερα κοσμήματα το look που επέλεξες για τον γάμο στον οποίο έχεις προσκληθεί.

 

Όσο προχωρά ο Ιούνιος, τόσο όλο και περισσότεροι γάμοι διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα όλοι να έχουμε λάβει τουλάχιστον μία πρόσκληση για κάποιο μυστήριο. Μόλις ανοίξουμε τον φάκελο με το προσκλητήριο, η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό είναι «τι δώρο θα πάρουμε;» και η αμέσως επόμενη είναι «τι θα φορέσουμε;». Αφού βρούμε λοιπόν το outfit που αρμόζει στην περίσταση, πρέπει να συμπληρώσουμε το look με τ’ αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά και τα κοσμήματα που θ’ αναβαθμίσουν το σύνολο και θα του προσδώσουν την κομψότητα, την πολυτέλεια και την επισημότητα που επιτάσσει το μυστήριο. Πως όμως θα βρεις το κατάλληλο κομμάτι για κάθε look; 

 

8 κοσμήματα για να φορέσεις ως καλεσμένη σε γάμο 

 

Πως θα συνδυάσεις το ρομαντικό σου φόρεμα ή την αέρινη ολόσωμη φόρμα σου ή το elegant monochromatic look σου; Ποια είναι τα κοσμήματα που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το outfit σου; Ποια αξεσουάρ θ’ αναδείξουν την glamour εκδοχή σου στον καλοκαιρινό γάμο που έχεις προσκληθεί;

 

Χρυσά σκουλαρίκια με λευκά ζιργκόν 

Χρυσά σκουλαρίκια με λευκά ζιργκόν

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να συμπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα elegant και ταυτόχρονα glam outfit είναι, να φορέσεις ένα υπέροχο ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια υψηλής ποιότητα, διακοσμημένα με ζιργκόν που αποπνέουν πολυτέλεια. Άφησε τα να κλέψουν την παράσταση, επιλέγοντας minimal αξεσουάρ. 

 

Χρυσή αλυσίδα λαιμού

Χρυσή αλυσίδα λαιμού

Οι ειδικοί της μόδας λένε πως «less is more». Ένα απλό, μονόχρωμα φόρεμα με μια διαχρονική χρυσή αλυσίδα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για τον επόμενο γάμο που θα παρευρεθείς. Κάλλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με περισσότερες από μία αλυσίδες έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα layering που θα κάνει ποιο εντυπωσιακό το σύνολο σου. 

 

Βραχιόλι με πέρλες

Βραχιόλι με πέρλες

Το βραχιόλι με τις πέρλες δεν είναι μόνο για την παραλία. Μπορεί να είναι ιδανικό για έναν καλοκαιρινό γάμο στο νησί. Όχι, μόνο είναι elegant αλλά φέρει κι έναν καλοκαιρινό αέρα που θέλεις στο look σου κατά την περίοδο των θερμών μηνών. Επιπλέον, συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα κοσμήματα δίχως να σε δεσμεύει. 

 

Δαχτυλίδι σε ασημί απόχρωση 

Δαχτυλίδι σε ασημί απόχρωση

Ας αφήσουμε στην άκρη τις χρυσές αποχρώσεις για να προχωρήσουμε στις ασημί. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει έναν unique σχεδιασμό ενώ είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με αποτέλεσμα να έχει ανθεκτικότητα στον χρόνο. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ασημένια κοσμήματα αλλά και με χρυσά σ’ έναν ενδιαφέρονται συνδυασμό μετάλλων. 

 

Μενταγιόν με καρδιά

Μενταγιόν με καρδιά

Αν στολίσεις το ντεκολτέ σου μ’ ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς διακοσμημένο με λευκά ζιργκόν είναι μια υπέροχη επιλογή για έναν γάμο που συμβολίζει την ελπίδα για αιώνια αγάπη ενός ζευγαριού. Το συγκεκριμένο μενταγιόν μάλιστα είναι φτιαγμένο από αγνό ασήμι με μεγάλη περιεκτικότητα που το καθιστά αρκετά ανθεκτικό και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του. 

 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, φρόντισα να παρευρεθείς στο γάμο των αγαπημένων σου προσώπων με αυτοπεποίθηση κι ένα μεγάλο χαμόγελο. Δεν έχεις παρά να μοιραστείς τη χαρά τους, αναδεικνύοντας την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά σου και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.