Αν σκέφτεσαι ποια κοσμήματα να πάρεις μαζί σου στις διακοπές, τα trends θα σε βοηθήσουν να κάνεις την επιλογή σου. 

 

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι καλοκαιρινοί μήνες που οι περισσότεροι από εμάς αποχωριζόμαστε την πόλη και την καθημερινότητα της για να ξεχυθούμε στις παραλίες των αγαπημένων μας καλοκαιρινών προορισμών. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεφύγουμε από τις υποχρεώσεις και ν’ αλλάξουμε παραστάσεις καταφέρνοντας ν’ ανανεωθούμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Μπορεί λοιπόν να έχουμε κλείσει τη διαμονή μας και να έχουμε κανονίσει τη μεταφορά μας αλλά η προετοιμασία της βαλίτσας μας εξακολουθεί ν’ αποτελεί έναν μπελά από τον οποίο όλοι προσπαθούν να ξεμπλέξουν. Κι αφού τελειώσεις με την επιλογή των ρούχων σου, τότε έρχεται η σειρά των αξεσουάρ και των κοσμημάτων. Πως θα επιλέξεις όμως ποια έχουν μια θέση στο νεσεσέρ των διακοπών σου; Μία καλή συμβουλή είναι να σκεφτείς τα outfits που έχεις ετοιμάσει και να δεις ποια κοσμήματα συμπληρώνουν καλύτερα το look σου. Διαφορετικά, αξίζει να λάβεις υπόψη τα trends των κοσμημάτων για το Καλοκαίρι του 2023 τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε δεσμεύουν αλλά μπορούν κάλλιστα να σε κατευθύνουν.

7 κομμάτια που αξίζει να πάρεις στις διακοπές, σύμφωνα με τις τάσεις

 

7 κομμάτια που αξίζει να πάρεις στις διακοπές, σύμφωνα με τις τάσεις 

 

Τα κοσμήματα αποτελούν εκείνα τ’ αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν χαρακτήρα σ’ ένα ολόκληρο look και να το στρέψουν προς την κατεύθυνση που επιθυμείς σ’ ό,τι έχει να κάνει με το ύφος. Τα καλοκαιρινά κοσμήματα είναι συνήθως παιχνιδιάρικα και χρωματιστά καθώς αποτελούν τις λεπτομέρειες που θα προσθέσουν χρώμα και στυλ στην εμφάνιση σου. Αυτό δεν σημαίνει πως τα πιο minimal κομμάτια δεν έχουν θέση στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Σε γενικές γραμμές στις τάσεις του Καλοκαιριού πρωταγωνιστούν στυλ όπως είναι το Y2K, το retro ύφος αλλά και τα φωτεινά χρώματα. 

 

Κολιέ αλυσίδα με χρυσό και ροζ 

Κολιέ αλυσίδα με χρυσό και ροζ

Τα κοσμήματα σε έντονα χρώματα είναι must για το Καλοκαίρι και φέρνουν έναν φρέσκο αέρα στις εμφανίσεις σου. 

 

Σκουλαρίκια σε μωβ απόχρωση 

Σκουλαρίκια σε μωβ απόχρωση

Τα minimal κομμάτια είναι πολύ ωραίες επιλογές για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Παρόλα αυτά τα χρώματα είναι  προτιμότερα καθώς μπορούν να δώσουν ένταση στα looks σου και να σου φτιάξουν τη διάθεση. 

 

Βυζαντινό κολιέ με σταυρό 

Βυζαντινό κολιέ με σταυρό

Τα κοσμήματα που είναι εμπνευσμένα από τα βυζαντινά αντικείμενα αποτελούν το απόλυτο must που θα δείξει ό,τι ξέρεις από τη μόδα και αγαπάς το στυλ. 

 

Βραχιόλι με ασημί και χρυσές αποχρώσεις

Βραχιόλι με ασημί και χρυσές αποχρώσεις

Το μπλέξιμο των μετάλλων σε ασημί και χρυσές αποχρώσεις στο ίδιο κόσμημα είναι μεγάλη τάση της σεζόν, για το φετινό Καλοκαίρι. Άλλωστε, το ταμπού πως πως οι ασημί και οι χρυσές αποχρώσεις δεν πάνε μαζί, έπαψε να ισχύει και μάλιστα ο συνδυασμός τους αποτελεί trend. 

 

Δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς 

Δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς

Ένα ακόμη σύμβολο που έχει αποδειχθεί μεγάλη τάση είναι το σχήμα της καρδιά που θα δεις να πρωταγωνιστεί σε κολιέ, βραχιόλια αλλά και δαχτυλίδια. 

 

Κολιέ με αλυσίδα και φυλαχτό 

Κολιέ με αλυσίδα και φυλαχτό

Ο συνδυασμός των αλυσίδων μ’ ένα φυλαχτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις σίγουρα στη μπιζουτιέρα των διακοπών σου καθώς αποτελεί ένα από τα hot κομμάτια του 2023. 

 

Βραχιόλι με μεγάλες πέρλες

Βραχιόλι με μεγάλες πέρλες

Έχουμε αναφέρει αμέτρητες φορές πως οι πέρλες είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της χρονιάς και αποπνέουν τόσο κομψότητα, όσο και φρεσκάδα.