Πως ν’ αναδείξεις το νυφικό σου φόρεμα με τα καλύτερα κοσμήματα, την ημέρα του γάμου σου.

 

Το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή όπου διοργανώνονται οι περισσότεροι γάμοι αλλά και βαπτίσεις. Ο καλός καιρός και οι διακοπές των περισσότερων ευνοούν την τέλεση μυστηρίων σ’ ένα σκηνικό που μοιάζει ιδανικό για ευτυχισμένες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες για μια ζωή. Μπορεί όλα να είναι έτοιμα για την ημέρα του γάμου, οι καλεσμένοι να έχουν προσκληθεί, ο στολισμός να έχει κανονιστεί και το μενού του μπουφέ να έχει διευθετηθεί, όμως μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις έχει να κάνει με το νυφικό που θα επιλέξεις και τα κοσμήματα με τα οποία θα συμπληρώσεις το bridal look σου.  Κάθε γυναίκα θέλει ο γάμος της να είναι ονειρικός, γι’ αυτό μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του, πόσο μάλλον τα κοσμήματα σου. 

bride jewellery

8 συμβουλές για να επιλέξεις τα καλύτερα κοσμήματα για τον γάμο σου

 

Η πρώτη συμβουλή των ειδικών είναι να επιλέγεις πάντα πρώτα το νυφικό σου κι έπειτα τα κοσμήματα με τα οποία θα το συνδυάσεις. Αυτό είναι καλύτερο γιατί έτσι θα μπορέσεις να βρεις με τον πιο επιτυχημένο τρόπο τα αξεσουάρ σου. 

 

Η δεύτερη συμβουλή έχει να κάνει με την ισορροπία που είναι βασικός στόχος σε όλα τα looks, ανεξαρτήτως περίστασης. Προσπάθησε να εξασφαλίσεις την αρμονία με τρόπο έξυπνο και προσεκτικό. Παραδείγματος χάρη, καλό είναι να μη φορέσεις υπερβολικά πολλά κοσμήματα αλλά ούτε κι ένα νυφικό με όγκο το οποίο θα συνδυάσεις με μίνιμαλ κοσμήματα που θα περάσουν απαρατήρητα. 

 

Μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα καθώς δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις αμέτρητα. Με απλά λόγια αν το κολιέ σου είναι εντυπωσιακό, μπορείς να φορέσεις απλά καρφωτά σκουλαρίκια ή να μη φορέσεις και καθόλου. 

 

Δώσε μεγάλη προσοχή στο κολιέ σου καθώς είναι το κομμάτι που μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει το look σου. Είτε αποτελεί ένα statement κομμάτι, είτε ένα minimal, να είσαι σίγουρη πως αυτό θα είναι που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα πρωταγωνιστήσει στις φωτογραφίες, λόγω της θέσης του πάνω από το ντεκολτέ σου. 

 

Μπορεί να λατρεύουμε τα χρώματα αλλά είναι καλύτερο να μείνεις μακριά τους στον γάμο σου, εκτός κι αν ετοιμάζεις μία τελετή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Προτίμησε μέταλλα και δώσε προτεραιότητα στις ασημί και τις χρυσές αποχρώσεις ή τους πολύτιμους λίθους. 

 

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός πως ο γάμος αποτελεί μια μοναδική στιγμή που θα σου μείνει αξέχαστη, δεν σημαίνει πως πρέπει να προδώσεις το στυλ σου και να κάνεις επιλογές που δε σε εκφράζουν. Φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή! 

 

Λάβε υπόψη σου και τη δεξίωση, αμέσως μετά το μυστήριο. Πρέπει να επιλέξεις είτε αν θα φορέσεις τα ίδια κομμάτια με την τελετή ή αν μαζί με τα ρούχα σου, θ’ αλλάξεις και κοσμήματα. 

 

Τέλος, μη βιαστείς να κάνεις την επιλογή των κοσμημάτων σου και δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται για να πει πως έκανε την καλύτερη επιλογή. Το να νιώσεις αυτοπεποίθηση μέσα στα ρούχα και τα κοσμήματα σου είναι πολύ σημαντική υπόθεση για την ημέρα του γάμου σου. Επιπλέον μην υποτιμήσεις την άνεση. Προσπάθησε να συνδυάσεις την ευκολία με την ωραία εμφάνιση, καθώς καμία δεν θέλει να νιώθει άβολα σ’ αυτή τη μεγάλη μέρα και να χάνει το focus της από όμορφες στιγμές που επρόκειτο να γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις. 

 

4 κοσμήματα ιδανικά για το νυφικό και τον γάμο σου

 

Κρίκοι με λαμπερά ζιργκόν 

Κρίκοι με λαμπερά ζιργκόν

Χρυσές κολιέ με λευκές ριβιέρες

Χρυσές κολιέ με λευκές ριβιέρες

Δαχτυλίδι με ζιργκόν και πέτρες

Δαχτυλίδι με ζιργκόν και πέτρες

Βραχιόλι με γαλάζιες πέτρες 

Βραχιόλι με γαλάζιες πέτρες