Συμβουλές και προτάσεις για να διαλέξεις το ιδανικό κόσμημα ως δώρο για την αγαπημένη σου, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τη γιορτή των ερωτευμένων και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Καθώς πλησιάζουμε λοιπόν στη 14η Φεβρουαρίου, όσοι έχουν κάποιο σύντροφο ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, έχουν μπει στη διαδικασία να σκεφτούν τι δώρο να του προσφέρουν. Κατά κοινή ομολογία, το κόσμημα είναι μια φανταστική επιλογή για σένα που θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις του παραλήπτη. Άλλωστε όπως έχει τραγουδήσει και η Μέριλιν Μονρόε πρόκειται για τον καλύτερο φίλο κάθε γυναίκας. 

 

Γιατί το κόσμημα είναι ένα όμορφο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των κοσμημάτων είναι το γεγονός πως αποτελούν ένα δώρο ζωής που αντέχει στον χρόνο, όταν είναι ποιοτικό. Ιδίως τα κλασσικά σχέδια μπορούν να φοριούνται σε κάθε εποχή και δεν υπάγονται στις τάσεις κάθε σεζόν. Επιπλέον, τα κοσμήματα έχουν προσωπικό χαρακτήρα με την έννοια πως ο παραλήπτης τα φορά πάνω του και σε αντίθεση με τα ρούχα μπορούν να τον συντροφεύουν για αρκετές εμφανίσεις. Ένα άλλο σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι πως η λάμψη τους προκαλεί άμεσα χαρά στην κοπέλα ή τη γυναίκα που θα τα παραλάβει, απευθείας αφότου ανοίξει το κουτί. Μην ξεχνάς και το γεγονός πως δεν χρειάζεται να γνωρίζεις το μέγεθος κάποιου για να του δωρίσεις ένα κόσμημα κι αυτό καθιστά τα κοσμήματα ένα εύκολο δώρο. Ακόμη κι όταν είναι οικονομικά, τα κοσμήματα θεωρούνται ένα πολυτελές δώρο κι αυτό δεν έχει να κάνει με την τιμή τους. Συνεπώς, αμέσως δημιουργείται στον παραλήπτη η πεποίθηση πως ένα πολύτιμο δώρο προσφέρεται σ’ έναν πολύτιμο άνθρωπο. 

 

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο κόσμημα ως δώρο για την αγαπημένη σου

Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Η βασική συμβουλή μου όταν επιλέγεις ένα δώρο είναι να σκεφτείς καλά το πρόσωπο το οποίο πρόκειται να το παραλάβει. Ο καθένας είναι μοναδικός κι έχει διαφορετικά γούστα. Για τον λόγο αυτό η επιλογή σου αξίζει να είναι προσωποποιημένη και να λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του καθενός. Ένας καλός τρόπος για να περιορίσεις το εύρος των κοσμημάτων, είναι να θέσεις έναν προϋπολογισμό ο οποίος θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να ξοδέψεις περισσότερα απ’ όσα έχεις τη δυνατότητα. Προσπάθησε να παρατηρήσεις καλά τον παραλήπτη και πρόσεξε ποιο είδος κοσμήματος φοράει συχνότερα. Με βάση αυτό το κριτήριο θ’ αποφασίσεις αν θα της αγοράσεις σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ ή δαχτυλίδια. Είναι σημαντικό να προσέξεις τα χρώματα και τα μέταλλα που αγαπά αλλά και να λάβεις υπόψη τον τρόπο ζωής της. Πλέον είσαι έτοιμος να κάνεις την τελική σου επιλογή και να έχεις βασικές υποψίες πως το δώρο σου θα πετύχει τον σκοπό του. 

 

3 + 1 προτάσεις για το δώρο σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Ασημί βραχιόλι με κόκκινη καρδιά 

Βραχιόλι Tennis Sterling Silver 925 Ασημί Κόκκινη Καρδιά

Αυτό το ασημένιο βραχιόλι με τα ζιργκόν αποτελεί μια φανταστική πρόταση καθώς μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα ενώ η κόκκινη καρδιά το κάνει ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

 

Κολιέ με καρδιά 

Koλιέ Sterling Silver 925 Ασημί-Λευκό Orangian

Η καρδιά αποτελεί χαρακτηριστικό σύμβολο της ημέρας γι’ αυτό θα τη συναντήσεις και στη δεύτερη πρόταση μου. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό κολιέ που θα διαρκέσει όσο και η αγάπη σας. 

 

Ροζ χρυσό ρολόι 

Ρολόι Μπρασελέ Curren Ροζ Χρυσό

Το ρολόι δεν παύει να είναι ένα πανέμορφο κόσμημα. Ιδίως όταν έχει ροζ χρυσό μπρασελέ και ζιργκόν. Αυτή είναι μια ιδανική πρόταση για τις γυναίκες που μπορεί να μην φορούν πολλά κοσμήματα αλλά δεν αποχωρίζονται ποτέ το ρολόι τους. 

 

Ανδρική ασημένια αλυσίδα 

Ασημένια Αλυσίδα Λαιμού

Ποιος είπε ότι τα κοσμήματα αποτελούν ένα δώρο που προορίζεται μόνο για γυναίκες. Η ανδρική αλυσίδα είναι το πιο ευκολοφόρετο κόσμημα για κάθε άντρα και μάλιστα εντάσσεται στις τάσεις της εποχής.