Ποια είναι τα πιο hot κοσμήματα της νέας σεζόν και πως να τα επιλέξεις για να τα κάνεις δικά σου το συντομότερο. 

stan & stefan - trends Φθινοπώρου - must have

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, οι τάσεις δεν θα πρέπει να είναι ευαγγέλιο για καμία γυναίκα. Τα trends διαμορφώνονται από τις επιλογές των σχεδιαστών και των οίκων μόδας στις πασαρέλες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στις πρωτεύουσες του κόσμου. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις τις τάσεις, αν δεν θέλεις να θεωρείσαι fashion victim, είναι να τις λάβεις υπόψη ως έναν οδηγό που θα κατευθύνει τις επιλογές σου και τους συνδυασμούς, στα ρούχα, τα αξεσουάρ και φυσικά τα κοσμήματα. Με λίγα λόγια, οι τάσεις είναι που διαμορφώνουν τις λίστες με τα must have κοσμήματα.

 

Τα must have κοσμήματα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα

Τα μεγάλα κολιέ

Κολιέ Τσόκερ Sara Silver

 

Στην αρχή της σεζόν, ξεκίνησε μία φήμη στους κύκλους της μόδας και των fashion lovers, πως εγκαινιάζεται μία εποχή, κατά την οποία οι γυναίκες δεν θα φορούν κολιέ. Αντίθετα, οι σχεδιαστές και οι fashion experts ανταπάντησαν με μεγάλα κολιέ στις πασαρέλες κι έδωσαν τέλος στη φήμη, πριν ακόμη διαδοθεί.

 

Τα μεγάλα βραχιόλια

Χειροπέδα Alessia Gold

Δεν είναι μόνο τα κολιέ που έχουν όγκο τη φετινή σεζόν αλλά και τα βραχιόλια. Μάλιστα, δεν είναι απαραίτητο να φοριούνται στον καρπό αλλά και πιο ψηλά στο μπράτσο. Προτίμησε τα μεγάλα βραχιόλια σε ασημί ή χρυσές αποχρώσεις κι απόφυγε μόνο τα κομμάτια που θα σε κάνουν να μοιάζεις σαν να ξεπήδησες από την αρχαιότητα. Σε ορισμένες πασαρέλες, είδαμε τα μοντέλα να φορούν το συγκεκριμένο είδος κοσμήματος, ακόμη και πάνω από το ύφασμα του ρούχου τους.

 

Τα μεγάλα σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Κρεμαστά Dax Gold

Δεν είναι αστείο. Πέρα από τα μεγάλα κολιέ και τα μεγάλα βραχιόλια, στα must have γυναικεία κοσμήματα της σεζόν, συγκαταλέγονται και τα μεγάλα σκουλαρίκια. Επιλέγοντας κοσμήματα με όγκο ή μήκος, δημιουργείς έναν πλαίσιο στο πρόσωπο σου που μπορεί να του δώσει χαρακτήρα αλλά και λάμψη.

 

Τα bold δαχτυλίδια

Δαχτυλίδι με Πέτρα Annibale Gold

Οι fashion experts φέτος λένε the bolder the better. Προτίμησε τα πιο έντονα και χαρακτηριστικά κομμάτια και καν’ τα δικά σου, το φετινό Φθινόπωρο. Μην χάσεις την ευκαιρία να ταιριάξεις περισσότερα από ένα bold δαχτυλίδια δημιουργώντας με τα χέρια σου μία ωδή στον μαξιμαλισμό. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να είναι μόνο εντυπωσιακά κομμάτια αλλά μπορούν να έχουν μεγάλο μέγεθος, έντονες λάμψεις αλλά και φωτεινά χρώματα.

 

Tα ear cuffs

Σκουλαρίκι Ear Cuff Sterling Silver 925 Zhuri Gold

Εκτός από τα μεγάλα σκουλαρίκια, εξίσου hot στην ίδια κατηγορία κοσμημάτων είναι και τα ear cuffs. Στόλισε τα αυτιά σου με τ’ αγαπημένα σου κοσμήματα και φυσικά μην παραλείψεις το πάνω μέρος. Μάλιστα, οι αλυσίδες που κρέμονται από τα σκουλαρίκια σου δίνουν ένα ύφος που είναι trendy και το είδαμε να πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες.

 

Ανακάλυψε τη μεγάλη συλλογή του Stan & Stefan σε γυναικεία κοσμήματα και κάνε δικά σου τα must have κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια της σεζόν για κάθε περίσταση και στιγμή της ημέρας.