Ολοκλήρωσε το look σου και εντυπωσίασε στις εξόδους σου με τις απόλυτες τάσεις του Φθινοπώρου για τα κοσμήματα.

Έχουμε πλέον υποδεχθεί για τα καλά το Φθινόπωρο, τόσο στο ημερολόγιο, όσο και τα looks μας. Η επιλογή των ρούχων είναι ακόμη μάλλον κάπως δύσκολη λόγω καιρικών συνθηκών, όμως καλό θα ήταν σε ό,τι αφορά να ακολουθήσεις τις τάσεις του Φθινοπώρου ώστε να είσαι μέσα στη μόδα, με κριτήριο πάντα το προσωπικό σου γούστο. Το ίδιο θα μπορούσαμε να προτείνουμε και για τις τάσεις των κοσμημάτων. Ως γνωστόν, η μόδα κάνει κύκλους και έτσι μην εκπλαγείς, εάν παλιότερα κομμάτια της συλλογής σου είναι και πάλι μέσα στις λίστες με τις τάσεις.

 

Κατηγορίες κοσμημάτων και τάσεις του Φθινοπώρου

stanandstefan - κοπέλά ποδήλατο  -  τάσεις του Φθινοπώρου

Εάν τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής μας, τότε τα σκουλαρίκια μπορούν να τα στολίσουν με τον καλύτερο τρόπο. Στις τάσεις του Φθινοπώρου για τα σκουλαρίκια, παρατηρούμε πολύ εντυπωσιακούς κρίκους, μικρά κρεμαστά και χρωματιστούς κρυστάλλους. Ωστόσο οι ειδικοί λένε πως οποιαδήποτε αιχμηρή επιλογή στα αυτιά σου, θα δώσει bold χαρακτήρα στην εμφάνισή σου αναλόγως την περίσταση.

Όσο για τα κολιέ, στις πασαρέλες του φετινού φθινοπώρου είδαμε μοντέλα μεγάλων οίκων (Courrèges, Ferragamo και άλλα) να επιλέγουν μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά κολιέ σε σχέση αυτά που πρωταγωνιστούσαν στις λίστες, τα προηγούμενα χρόνια.

Σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα βραχιόλια, το «gladiator costume» αποτέλεσε μεγάλη τάση και έμπνευση για τους μεγάλους οίκους μόδας. Για το λόγο αυτό, στα trends του Φθινοπώρου βρίσκουμε χειροπέδες σε έντονα χρώματα, αλλά και πιο περίπλοκους συνδυασμούς από περισσότερα μικρά βραχιόλια.

Συνεχίζοντας με τα δαχτυλίδια, ισχύει ο κανόνας του όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Έντονα κομμάτια, αρμονικά συνδυασμένα, μπορούν να δώσουν έναν ανεπιτήδευτο τόνο πολυτέλειας στο lookσου.  Το λεγόμενο «ring stacking» αποτελεί ωδή στον μαξιμαλισμό και μία από τις κορυφαίες τάσεις του Φθινοπώρου.

 

Ιδέες και προτάσεις για να είστε μέσα στη μόδα 

 

Χρυσό βραχιόλι αλυσίδα

Βραχιόλι Αλυσίδα Bake Rose Gold

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό statement βραχιόλι που συνδυάζει τη λάμψη και τη διαχρονικότητα. Φυσικά και ανήκει στις τάσεις του Φθινοπώρου, καθώς αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση και σου δίνει τη δυνατότητα να το φοράς καθημερινά λόγω της ανθεκτικότητάς και του διαχρονικού του στυλ.

 

Ασημί σκουλαρίκια Κρεμαστά Με Πέρλες

Σκουλαρίκια Κρεμαστά με Πέρλες Ασημί Beverly Silver

Οι πέρλες είναι all-time classic κομμάτι και βρίσκονται πάντα στη μόδα, αποπνέοντας την απαραίτητη κομψότητα που χρειαζόμαστε στις εμφανίσεις μας.  Τα συγκεκριμένα συνδυάζουν την πέρλα με τα λαμπερά ζιργκόν, αποτελώντας τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο προσωπικό σας στυλ. Τα συγκεκριμένα κρεμαστά σκουλαρίκια θα εντυπωσιάσουν είτε με πιασμένα είτε με ελεύθερα τα μαλλιά σας.

 

Χρυσό δαχτυλίδι με φίλντισι

Σκουλαρίκια Κρεμαστά με Πέρλες Ασημί Beverly Silver

Αυτό το δαχτυλίδι μπορεί να συνδυαστεί με άλλα λιγότερο έντονα κομμάτια στα υπόλοιπα δάχτυλά σας, ώστε να προσδώσετε λίγη πολυτέλεια στα χέρια σας. Το φίλντισι εξασφαλίζει τη vintage αίσθηση σ’ ένα κόσμημα που είναι ιδανικό για να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά στυλ δαχτυλιδιών αλλά και εμφανίσεων από το πρωί ως και το βράδυ.

 

Ασημί βραχιόλι σπείρα

Βραχιόλι Σπιράλ Venla Silver

Εάν είσαι λάτρης του mix and match, αυτό το βραχιόλι θα σου επιτρέψει να συμπληρώσεις τα outfitsσου με τον καλύτερο τρόπο και να δημιουργήσεις τα looks που επιθυμείς. Ένα ακόμη του πλεονέκτημα είναι η ανθεκτικότητα του, για την οποία ευθύνεται το ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Τέλος, εκτός από πανέμορφο είναι και πρακτικό, καθώς έχει μεγάλη ελαστικότητα και προσαρμόζεται εύκολα.