Τα κοσμήματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σ’ ένα λευκό ή μαύρο outfit που θα περνούσε απαρατήρητο. 

stan & stefan - total white - ένα λευκό ή μαύρο outfit

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αγαπούν τον μινιμαλισμό στο ντύσιμο τους. Άλλωστε, ο μινιμαλισμός δεν είναι μία τάση της μόδας. Για πολλές γυναίκες είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Επιπλέον, το γεγονός πως επιλέγεις λιγότερα κομμάτια και ουδέτερες αποχρώσεις, δεν σημαίνει πως είναι ούτε πιο εύκολο, ούτε και πως απαιτεί λιγότερο χρόνο ή κόπο. Η ποιότητα αλλά και ο συνδυασμός των ρούχων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός minimal look. 

 

Πως ο μινιμαλισμός μπορεί ν’ αποτελεί φιλοσοφία; Η απλότητα είναι βασικός κορμός του μινιμαλισμού κι έχει μεγάλη αξία, πέρα από το στυλ και για τη ζωή μας. Το μίνιμαλ στυλ αποτελείται από κομμάτια που συνδυάζονται μεταξύ τους και είναι διαχρονικά. Πέρα από το οικολογικό πλεονέκτημα που συνδέεται με τη βιωσιμότητα της μόδας, ο μινιμαλισμός βοηθά και στην τσέπη σου. Πολλές γυναίκες δεν συμμερίζονται όσα περιγράψαμε παραπάνω αλλά αξιοποιούν τον μινιμαλισμό καθώς τα outfits τους δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά, ακόμη κι αν τα φορέσουν ξανά και ξανά. 

 

Τα κοσμήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσεις χαρακτήρα σ’ ένα λευκό ή μαύρο outfit που δεν θέλεις να περάσει απαρατήρητο. Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές των ειδικών για να είσαι σίγουρη πως θα το κάνεις επιτυχημένα.

 

Tips για να δώσεις στυλ σ’ ένα λευκό κι ένα μαύρο σύνολο 

stan & stefan - total black - ένα λευκό ή μαύρο outfit

 

Επίλεξε bold κοσμήματα: Οι τάσεις επιτάσσουν μεγάλα κοσμήματα κι αυτό είναι πολύ βολικό καθώς ακόμη και μόλις ένα κομμάτι μπορεί να κάνεις το look σου να ξεχωρίσει. Ένα statement piece αρκεί για να κάνει τη διαφορά. 

 

Δημιούργησε αντιθέσεις: Αν το outfit σου είναι μαύρο, συμπλήρωσε το look σου με λευκά κοσμήματα κι αν είναι λευκό, προτίμησε μαύρα κοσμήματα. 

 

Προτίμησε χρυσές κι ασημί αποχρώσεις: Τα μέταλλα καταφέρνουν να δώσουν χαρακτήρα, στυλ αλλά και λάμψη σ’ ένα μίνιμαλ outfit. Εκτός των άλλων, ένα μονόχρωμο ή απλό σύνολο, θα δείξει ιδιαίτερα κομψό με τα κατάλληλα κοσμήματα που θα το αναδείξουν. 

 

Minimal κοσμήματα: Αν είσαι μία πραγματική θιασώτρια του μινιμαλισμού, δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσετε το σύνολο σας δίχως κοσμήματα. Υπάρχουν μικρά, διακριτικά κοσμήματα που μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το look σου, αποτελώντας τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά δίχως να σε βγάζει από το comfort zone σου και δίχως να φωνάζει. 

 

Παίξε με το layering: Τα διαφορετικά επίπεδα στα κοσμήματα σου, ιδιαίτερα στα κολιέ γύρω από τον λαιμό σου, βοηθούν το σύνολο σου να τραβήξει τα βλέμματα. Φυσικά αυτό θέλει ιδιαίτερη δεξιότητα, εκτός κι αν προτιμάς να επιλέξεις ένα κολιέ με περισσότερες από δύο αλυσίδες. 

 

Στη μεγάλη συλλογή του Stan & Stefan σε γυναικεία κοσμήματα, θα βρεις τα κολιέ, τα βραχιόλια, τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια που θ’ αναβαθμίσουν το στυλ σου και θα δώσουν στυλ ακόμη και στο πιο απλό σύνολο σου. Κάνε τις καλύτερες επιλογές και πρόσθεσε στη συλλογή σου κομμάτια που πηγαίνουν με διαφορετικά looks και έχουν το πλεονέκτημα της καλής σχέσης ποιότητας και τιμής.