Τα κατάλληλα κοσμήματα για την εργασία σου που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα business looks.

 

Κάθε επιχείρηση έχει τους δικούς τους κανόνες σ’ ό,τι έχει να κάνει με το στυλ. Σε γενικές γραμμές, όμως, πάντα προσαρμόζουμε το ντύσιμο μας στις απαιτήσεις της εργασίας μας. Συνήθως, τα ρούχα μας είναι περισσότερο καθώς πρέπει, αφήνουν λιγότερα σημεία του σώματος να αποκαλυφθούν και θα μπορούσαν πιο εύκολα να χαρακτηριστούν ως casual chic.

 

Στο ίδιο ύφος κινούνται και τα κοσμήματα για την εργασία. Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν elegant κομμάτια που είναι διακριτικά και συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα looks τους. Ωστόσο, ορισμένες επιθυμούν να διατηρήσουν το προσωπικό τους στυλ και εν ώρα εργασίας με αποτέλεσμα να μην περιορίζονται σε καλούπια. Από την άλλη, εκείνες που επιλέγουν κλασσικά κομμάτια για τα business looks τους και επιθυμούν να κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα σύνολα τους με την επιλογή των κοσμημάτων τους.

 

Παρακάτω θα δούμε ποιοι είναι οι κανόνες για τα κοσμήματα για την εργασία σας, πως να φορέσετε και τα καλύτερα κομμάτια που αξίζει να επιλέξετε.

 

Οι κανόνες των business looks για τα κοσμήματα

business looks

Ως επαγγελματίες προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερα για τη δουλειά μας αλλά και το σύνολο με το οποίο θα πάμε στη δουλειά μας. Τα ρούχα και τα κοσμήματα μπορούν να μας κάνουν να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έχει αντίκτυπο στην εργασία μας. Επιπλέον, ένας άνθρωπος που δείχνει προσεγμένος ως προς το στυλ του δημιουργεί την εμπιστοσύνη πως θα προσέξει ανάλογα και το project που θα αναλάβει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως είναι αλήθεια. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως στα business looks τα κοσμήματα για την εργασία είναι απαραίτητα καθώς ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο σας και το κάνουν να δείχνει ολοκληρωμένο.

 

Σύμφωνα με μερικούς γενικούς κανόνες, στη δουλειά δεν επιλέγουμε κοσμήματα που φοράμε σε καθημερινή βάση καθώς αυτά θεωρούνται περισσότερο casual. Τα κοσμήματα για την εργασία παίζουν συνήθως σε χρυσές ή ασημί αποχρώσεις, έχουν πέρλες, πέτρες, πολύτιμους λίθους και διαμάντια. Αυτό δίνει ένα classy ύφος και μια αίσθηση πολυτελείας, δίχως να σημαίνει ότι αυτό αντικατοπτρίζεται και στην πραγματική τιμή που έχουν τα κοσμήματα για την εργασία που έχετε επιλέξει. Σε γενικές γραμμές, μείνετε μακριά από πολύ έντονα χρώματα, από πολύ μεγάλους όγκους και υλικά όπως είναι το δέρμα.

 

Τα must-have κοσμήματα για τα business looks

 

Καρφωτά σκουλαρίκια με ζιργκόν 

 

Καρφωτά σκουλαρίκια με ζιργκόν - business looks

 

Το ζιργκόν είναι κλασσικό και basic αλλά ταυτόχρονα δυναμικό και διαχρονικό. Τα σκουλαρίκια με ζιργκόν δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και δείχνουν ταυτόχρονα απλά αλλά και elegant.

 

Κολιέ με πέρλες

 

Κολιέ με πέρλες - business looks

 

Οι πέρλες είναι πάντα στη μόδα. Ωστόσο φέτος συγκαταλέγονται στα πιο hot trends. Με απλά λόγια, οι πέρλες δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ, πόσο μάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Άλλωστε, μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια των business look σας.

 

Δαχτυλίδι με πέτρα

 

Δαχτυλίδι με πέτρα - business looks

 

Ανεξάρτητα με την τιμή τους, τα δαχτυλίδια με πέτρες κάνουν το κόσμημα σας να δείχνει ακόμη πιο πολύτιμο. Οι όγκοι βρίσκονται στα trends ενώ το δαχτυλίδι σας μπορεί να φορεθεί με διαφορετικά outfits.

 

Μενταγιόν

 

Μενταγιόν - business looks

 

Το μενταγιόν μπορεί να φοριέται σε καθημερινή βάση σε κάθε έξοδο σου και φυσικά στο γραφείο ή τη δουλειά σου. Όσο πιο μινιμαλιστικό είναι, τόσο περισσότερο θα φανεί ευέλικτο ως προς τις εμφανίσεις σου.

 

Χρυσοί κρίκοι

 

Χρυσοί κρίκοι - business looks

 

Οι χρυσοί κρίκοι δεν φοριούνται μόνο στο γραφείο και τη δουλειά αλλά σχεδόν όλες τις περιστάσεις, αποτελώντας μία υπέροχη τελική πινελιά στο look της δουλειάς σου. Φρόντισε μόνο το χτένισμα σου να τ’ αναδεικνύει.