Τα πιο κομψά κοσμήματα που θ’ αναδείξουν τα office looks σου, μετά την επιστροφή στη δουλειά.

stanandstefan - εργαζόμενη κοσμήματα - office looks

Καθώς φτάνουμε προς τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, και οι τελευταίοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές του Καλοκαιριού και σταδιακά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, οι οποίες στην αρχή της σεζόν αποφασίζουν να κάνουν μερικές αγορές ώστε ν’ ανανεώσουν και να συμπληρώσουν τη συλλογή των κοσμημάτων τους με στόχο ν’ αναβαθμίσουν τα office looks τους. Η επιστροφή στην πόλη και τη δουλειά αποτελεί την έναρξη ενός νέου κύκλου, όπου πρέπει να μπούμε με θετική διάθεση. Στην καλή μας ψυχολογία, κατά πάσα πιθανότητα βοηθούν και τα ωραία ρούχα που δημιουργούν στιλάτα office looks τα οποία συμπληρώνονται με υπέροχα κοσμήματα που αποτελούν τις λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν τη διαφορά. Παρακάτω θα μοιραστούμε συμβουλές για να επιλέξεις τα κατάλληλα κοσμήματα για τα business outfits τα οποία θα μπορείς να φοράς σε καθημερινή βάση στην εργασία σου.

 

Χρήσιμα tips για τα κοσμήματα στη δουλειά

stanandstefan - γυναίκα σε γραφείο - office looks

Τα κοσμήματα προσδίδουν στυλ στα office looks σου και επιτρέπουν στην προσωπικότητα σου να ξεπηδήσει μέσα από τα business ρούχα σου. Ωστόσο είναι σημαντικό να επιλέγεις κοσμήματα τα οποία επιτρέπονται στον επαγγελματικό σου χώρο. Φυσικά στόχος δεν είναι να καταπιέσεις το προσωπικό σου στυλ αλλά κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της κανόνες στους οποίους οι εργαζόμενοι οφείλουν να υπακούσουν.

 

Μερικοί γενικοί κανόνες που ισχύουν στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι εξής:

 

  • Προτίμησε διακριτικά κοσμήματα τα οποία δεν τραβούν τα βλέμματα.

 

  • Τα all-time classic και elegant κοσμήματα είναι τα πιο ασφαλή για τη δουλειά.

 

  • Μην το παρακάνεις με τον αριθμό των κοσμημάτων στα office looks. Μην ξεχνάς πως less is more.

 

  • Φρόντισε τα κοσμήματα σου να είναι πάντα καθαρά και σε καλή κατάσταση.

 

  • Λάβε σοβαρά υπόψη τον τύπο της εργασίας σου αλλά και τις αρμοδιότητες σου. Παραδείγματος χάρη, αν δουλεύεις στον υπολογιστή, τα πολλά και μεγάλα δαχτυλίδια, ενδεχομένως να δυσκολέψουν την κατάσταση.

 

Σε γενικές γραμμές, ενδέχεται να εργάζεσαι σε μία εταιρεία ή για έναν εργοδότη που επιτρέπουν ο κάθε εργαζόμενος να ντύνεται ακριβώς όπως επιθυμεί δίχως περιορισμούς. Αυτό είναι και το ιδανικό. Παρόλα αυτά, επειδή συνήθως δεν συμβαίνει, οι προτάσεις για τα office looks είναι συντηρητικές ώστε ν’ αποκλείσουν την περίπτωση να δεχτείς κάποια παρατήρηση ή να νιώσεις άβολα με τις στιλιστικές επιλογές σου.

 

Τα καλύτερα κοσμήματα για office looks

 

Χρυσά σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Kendall (2,5 εκ) Gold

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια αποτελούν την τέλεια πινελιά σ’ ένα office look καθώς είναι κομψά και ασφαλή αλλά ταυτόχρονα έχουν και χαρακτήρα με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα. Φυσικά και τα καρφωτά διαμαντάκια είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο αλλά αυτή η εναλλακτική μπορεί να κάνει τη διαφορά χωρίς να παραβαίνει τους κανόνες ενός επαγγελματικού χώρου.

 

Βραχιόλι αλυσίδα με ζιργκόν

Βραχιόλι Balu Gold

Η κομψότητα συνδυάζεται με την πολυτέλεια με αποτέλεσμα να μπορείς να το φοράς καθημερινά αλλά και σε επίσημες περιστάσεις, δίχως να χρειαστεί να το βγάλεις από πάνω σου ή να το αλλάξεις. Το ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται την καλή ποιότητα ενώ τα λευκά ζιργκόν αναβαθμίζουν το κόσμημα με την απαραίτητη φωτεινότητα.

 

 Ασημί κολιέ πέρλες

Κολιέ Με Πέρλες Valenzia Silver

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι πέρλες αποτελούν μεγάλο trend και μάλιστα προτείνονται σε διαφορετικά κοσμήματα, πέρα από τα κλασσικά σκουλαρίκια ή το κολιέ. Οι πέρλες είναι συνώνυμο της κομψότητας ενώ η ασημί αλυσίδα αποτελεί διαχρονική αξία.